Pozvánka na CARWARS 2K18

CARWARS 2K18
17.8. -19.8
PROGRAM

Pátek 17. 8.

16:00 OTEVŘENÍ AREÁLU PRO VEŘEJNOST
Posádka prvního vozu ve frontě před vjezdem má samozřejmě - jak už je na Tejnici zvykem - vstup zdarma.

17:00 ZAČÁTEK VOLNÝCH SPRINTŮ
Delfín pustí sprinty v okamžiku, kdy se na začátku dráhy sejde nějaké rozumné množství sprinterů.

17:00 ZAČÁTEK REGISTRACÍ V POŘADATELSKÉM STANU
Pokud se chystáte na páteční noční sprinty, TATAKAI, nebo sobotní Night tuning, počítejte s povinnou registrací. Po registraci dostanete samolepku na přední sklo, která vás opravňuje k jízdě v areálu i po 22. hodině, od které platí pro neregistrované zákaz noční jízdy.

20:00 ZAČÁTEK PARTY NA CAMP STAGE
Camp stage najdete nově hned vedle Hall of Fame. DJ Kojda, DJ Bagr, Dan Rakaczký, DJane Maya, MIO, déelvéčka a další - k tomu není co dodat. Tahle parta patří k inventáři CARWARS. Kluci provozují naprosto libovej bar, kde se o vás skvěle postarají

20:00 ZAČÁTEK FRIDAY´S CW PARTY NA HLAVNÍ STAGE
Tejnická klasika, jak jste všichni zvyklí. Dan Rakaczký, Aleš Lehký, Jiřina Bohdalová a její sestřenice. Zkrátka mazec :)

22:00 ZAČÁTEK NOČNÍCH SPRINTŮ
Noční sprinty jedině na Panenčáku... Sprinty pustíme v deset a ještě jednou upozorňujeme nové lidi, že musí mít registrační samolepku, kterou dostanou v pořadatelském stanu. Jinak vás uloví security a dostanete padesát kliků...

00:00 DĚJ SE VŮLE BOŽÍ, DOKUD VY BUDETE PAŘIT, BUDEME HRÁT!

Sobota 18. 8.

9:00 ZAČÁTEK VOLNÝCH SPRINTŮ
Volné sprinty budeme mít na dráze od devíti do jedenácti dopoledne.

10:00 ZAČÁTEK REGISTRACÍ
V sobotu se v pořadatelském stanu můžete registrovat na sprinty na 1/4 míle a na večerní Night tuning. Nově také na Hall of Fame CARWARS v kategorii STREET. Tuningové soutěže Hall of Fame CW mají v kategorii PRO samostatný proces akreditací - registrujete se předem přes mail halloffame@carwars.cz..

10:00 ZAČÁTEK HALL OF FAME CARWARS OPENING 2K18
HOF jsme si vyzkoušeli na CWO 2017 a nová scéna pro tuningové soutěže sklidila aplaus. Takže samozřejmě pokračujeme, jen s pár drobnými úpravami.
Ceremoniál Hall of Fame bude probíhat pokaždé v sobotu při zahájení všech soutěží.
Další novinkou ja také rozšíření soutěžních kategorií pro HOF. Od loňských letních CARWARS se můžete do soutěže hlásit v kategorii STREET a PROFI. Streety registrujeme na míste v pořadatelském stanu. Tak, jak to bývalo v dobách Best of CW. Soutěž je otevřená prakticky pro každého, kdo se na to cejtí.
Profíci se i nadále musí registrovat předem na mailu halloffame@carwars.cz. Podle zaslaných fotografií rozhodne Kissling, zda je to na registraci mezi profíky.
Startovné do poháru je 100,- kaček a ředitelem soutěže je stejně jako na jaře Roman Kissling Flek.

11:00 DOPOLEDNÍ EXHIBICE NA DRÁZE

12:00 CARWARS 402:TATAKAI
Novinka loňských srpnových CARWARS - klubový sprint. 3 nejsilnější vozy z každého klubu. 3 nejšikovnější řidiči... Nehrajeme na obsah, palivo, poháněné nápravy. Nezajímá nás klimatizace ani parkovací asistent. Jako pokračovatelé samurajských tradic jedeme jen na soutěž brutálních kilowatt a váhy vozidel:)
Odměnou pro vítězný klub je pak 100 piv, což se ukázalo jako slušná motivace :)
Do soutěže se můžete registrovat přímo na místě v pořadatelském stanu už od pátku.

13:00 ŘAZENÍ NA MĚŘENÉ SPRINTY
Měřené sprinty na 1/4 míle se jako loni jedou ve spolupráci s SMS.CZ. Kategorie na sprinty najdete na www.carwars.cz, nebo na www.smscz.net. Registrace na sprint poběží od 10:00 v pořadatelském stanu.

14:00 MĚŘENÝ SPRINT NA 1/4 MÍLE
Stejně jako na jaře jsme pro vás připravili u dráhy tribuny s kapacitou 600 lidí. Nezapomeňte si tedy nějakej podprdelník, ať si neotlačíte background:)

17:00 VYHLÁŠENÍ VÝSLEDKŮ
Zhruba v pět odpoledne vyhlásíme na hlavní stage výsledky Sprintu na 1/4 míle a současně také CW 402:TATAKAI.

18:00 VOLNÉ SPRINTY
Poslední sobotní volné sprinty se budou jezdit od 18:00 do 20:00

20:00 ZAČÁTEK SATURDAY´S CW HOT PARTY
Sobotní party na Tejnici už se stala legendou a stejně tak tomu bude i letos v srpnu.
Dramaturgii letošní party má na starosti Dan s Kojdou a tak si nachystali pořádný Ein Kessel Buntes... /tohle je vážně dobrej fór... akorát že lidi pod čyřicet už asi vůbec netušej o co jde/.
Během večera a noci na vás budou číhat Dan Rakaczký a Jirka Kojda. Jako jejich host vystoupí po půlnoci DJ ROXTAR. Po nočním tuningu od cca 23:00 vystoupí Bod Zlomu. Kluci už u nás hráli před cca 5 lety a pořádně od té doby vyrostli...
Samozřejmě budou k vidění krásný holky, vystoupí teké Paola s úžasnou show a zahraje si i Andrea Pomeje a bude plno další srandy..:)
Pro všechny, kterým bude chybět hiphopová star - trochu jsme se snažili vyjít vstříc lidem, kterým se stejská po klasickejch party na Týnci. A aby vám to nebylo líto, tak jsme vám na příští sezónu zabukovali Kontrafakt :) :) :)

21:30 NIGHT TUNING
Letošní srpnovej Night tuning proběhne stejně jako loni na Hall of Fame. Pro vás to znamená, že k HOF můžete najíždět už v průběhu večera, každopádně si beztak pořiďte registrační samolepku kvůli pozdnímu odjezdu.
Oceněné vozy /mimo trucků teda :/ si vyjedou na pódium, budou nádherný fotky a vůbec si od toho slibujeme, že to stejně jako loni bude mazec:)
Řazení na noční tuning začne okolo 21:00, nesmíme to zase nějak extra natahovat, ať všichni stihneme sobotní party...

Neděle 19. 8.

9:00 ZČÁTEK VOLNÝCH SPRINTŮ
Volné sprinty se budou na rozloučenou s CW 2K18 jezdit podle vašeho zájmu, nejdéle pak do 12:00.

13:00 OFICIÁLNÍ UKONČENÍ CARWARS 2K18
V jednu hodinu už nesmí být z diváků na letišti ani noha, jinak nám dají pánové z Úřadu pro civilní letectví za uši. Kdo se zdrží po jedné hodině, automaticky se stává brigádníkem a jde s náma sbírat šprcky :)

NA CARWARS 2K18 TOHO SAMOZŘEJMĚ BUDE MNOHEM VÍC

CDS ZÓNA bude stejně jako loni a celej víkend se bude driftit, až nám všem z toho půjde hlava kolem. Kamarádi z Czech Drift Series opět vyhlásili Gymkhanu, takže bude rozhodně na co koukat...
Protože jsme už na jaře trochu zahýbali plánem areálu a pro driftery máme tedy víc místa, bude se měnit i prostor pro drifty. Jednak stavíme pro diváky další tribuny přímo u CDS, za druhé bude také mnohem atraktivnější trať. Delfín slibuje, že auta budou jezdit mezi jeřábama, z Ruzyně nechá přiletět Airbus 320 a budou další zajímavé otočné body..:)

VYHLÍDKOVÉ LETY budou probíhat na severním okraji dráhy, helikoptéry určitě nepřehlédnete. Podle informace od pilotů budou mít pro vás připravený nějaký libový tarify na letenky, takže si připravte nějaký drobný, ať si můžete s nimi skočit. Lítání nad narvaným Panenčákem je vážně neskutečnej zážitek - vyzkoušeno osobně:)

AUTOKINO NCTT je už pro Tejnici kultovní záležitost. Tahle partička z Mělnicka už k nám neodmyslitelně patří a všichni už jsme hrozně zvědaví, jakej úraz budou Mášovi zdravotníci ošetřovat letos :)
NOVINKOU letošní sezony je to, že autokino se přesouvá do prostoru Hall of Fame.
Plátno najdete za hlavním podiem HOF, určitě se tam bude motat týpek v růžovejch hadrech s kanystrem v ruce :)
Pro ty, co jedou poprvé - v autokině si v klidu zaparkujete, naladíte si zvuk filmu z transmitéru na rádiu v autě a v klidu sledujete Fast & Furious 1 - 25:)

Jede k nám hafo vystavovatelů, simulátory, prodejci všeho možnýho i nemožnýho, autodrom a další voloviny, mraky barů, cateringu se všema myslitelnejma i nemyslitelnejma dobrotama. Zkrátka - bude dobře:)

RYCHLÉ UPOZORNĚNÍ PRO TY, KDO JEDOU NA CARWARS POPRVÉ
Každý večer od 22:00 platí ZÁKAZ NOČNÍ JÍZDY!
Pokud potřebujete z areálu večer odjet, chyťte si první auto security a to vás odvede k výjezdu z areálu.

Pokud budete na akci přijíždět po 22:00, nic se neděje. Security vás navede do kempu, rychle ubytovat a mazat pařit.

TROTLPARKING je novinka z Milovických válek, která se nám velice osvědčila. Pokud budete jezdit jako jelita, otravovat lidi nebezpečnou jízdou hlavně pak po 22:00 a chytne vás security, máte dvě možnosti:
1/ Okamžitě vás vyvedeme z areálu CARWARS, sundáme vám stripy a můžete blbnout maximálně v Týnci u zastávky.
2/ Na pět hodin si zaparkujete auto u nás v oploceném a hlídaném parkingu. Auto si zamknete a vyzvednete v čase, který vám řekne obsluhující pořadatel. Pokud by však vrácení vozu vycházelo do ZÁKAZU NOČNÍ JÍZDY, auto si vezvednete až druhý den ráno.
Je to na vás, jak se rozhodnete....

ZDRAVOTNÍCI jsou umístění vedle pořadatelského stanu. Pokud se udělá někomu blbě, neváhejte je zavolat. První pořadatel, kterého uvidíte, je ochotně zavolá vysílačkou. Pořád je lepší, aby vyjeli zbytečně a zjistili, že váš kamarád to přehnal s drinkama, než abychom někoho nechali válet v diabetickém šoku.
Vůbec na sebe navzájem dávejte trochu pozor, ať se v pohodě vrátíte v neděli domů, OK?

VSTUPNÉ
Vstupné na akci na všechny tři dny je 300,- korun
Auta a ostatní vehikly mají vjezd do areálu ZDARMA.
ZTP a předškolní děti mají vstup ZDARMA
Děti do 15 let platí 150 korun.
Snížené vstupné za 200,- kaček na zbytek sobotního programu a hlavně pak na večerní party se prodává v sobotu 19. 5. od 18:00
Odkaz na událost: https://www.facebook.com/events/1992029544364242/

Tagy: 

Autodoplňky ŠKODA

© 2014 - 2022 Copyright


Tato stránka používá cookies za účelem optimalizace efektivního poskytování služeb. Podmínky pro uchovávání nebo přístup ke cookies je možné nastavit ve vašem prohlížeči. POKUD S TÍM NESOUHLASÍTE TENTO WEB NEPOUŽÍVEJTE! Další informace

like

auto