Na co nezapomenout při výběru povinného ručení?

Máte automobil nebo motocykl? Pokud ano, nevyhne se vám jedna důležitá povinnost, která s jeho provozem přímo souvisí. O co konkrétně jde? Samozřejmě o nutnost sjednat si povinné ručení auta. To dnes není žádný problém, jelikož vše lze zvládnout pomocí internetu. Ideální je využít web Porovnej24.cz, který je v dané oblasti jedničkou. Podívejme se společně na to, co bychom neměli zapomínat, pokud sjednáváme povinné ručení online.

Cena je pro většinu z nás důležitá
Ano, cena je to hlavní a tak bychom rozhodně neměli nijak přeplácet. Máme-li být konkrétní, podívejme se na to, jak získat to nejlevnější povinné ručení. Cesta k němu zcela určitě není tak složitá, jak si mnozí lidé myslí. Není třeba studovat ceník povinného ručení u každé pojišťovny, jelikož si lze jejich ceny snadno porovnat. A za kolik dnes můžeme vůz pořídit? Třeba i za pár stovek ročně.

Víte, jak velké škody proplatí vaše pojistka?
I to je velmi důležité vědět. Právě na limity pojistného krytí bychom si při samotném sjednávání měli dát skutečně velký pozor. Abychom vybrali správně, nám může usnadnit kalkulačka povinného ručení. Hodí se třeba i ke změně pojišťovny. Jedná se o nástroj, díky kterému si můžeme vše nejenom sami navolit, ale zároveň vidíme, jak na tom jednotlivé pojistky jsou. A podle toho se můžeme rozhodnout, zda jejich nabídku využijeme. Takové porovnání povinného ručení by mělo být při našem výběru naprostým základem.

Nejenom základní pojistka je ta pravá
Když sjednáváme pojistku, většina z nás hledí primárně na zákonný základ, který je nařízený zákonem. Pokud ale využijeme srovnání povinného ručení, máme možnost vybrat si i řadu dalších možností, které jsou k dispozici. Lze pojistit naše čelní sklo a náš automobil obecně, lze pojistit třeba naše zavazadla, stejně jako není žádným problémem ani to, pokud potřebujeme pojistit například i naše pasažéry.

Autodoplňky ŠKODA

© 2014 - 2022 Copyright


Tato stránka používá cookies za účelem optimalizace efektivního poskytování služeb. Podmínky pro uchovávání nebo přístup ke cookies je možné nastavit ve vašem prohlížeči. POKUD S TÍM NESOUHLASÍTE TENTO WEB NEPOUŽÍVEJTE! Další informace

like